Városlista
2024. június 2, vasárnap - Anita, Kármen

Hírek

2022. Január 13. 17:09, csütörtök | Kék hírek
Forrás: mti - illusztráció: police.hu

Zsarolókat fogtak el Tarnazsadányban

Zsarolókat fogtak el Tarnazsadányban

Egy vendéglátóhely vezetőjétől több százezer forintot követelő zsarolókat fogtak el a rendőrök Tarnazsadányban, a két férfi ellen más bűncselekmények miatt is eljárás indul

- közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője csütörtökön az MTI-vel.

Soltész Bálint tájékoztatása szerint az elkövetőket szerda hajnalban azt követően fogták el otthonukban, hogy megfenyegették a sértettet: ha nem fizet nekik több százezer forintot, szétverik a vendéglátóhely berendezéseit.

A vezető a követelt összeg első felének átadása után értesítette a rendőröket, akik a rajtaütés és a zsarolók lakóhelyeinek átvizsgálása közben drogszerű anyagokat találtak, ezért a 36 éves és a 32 éves férfit kábítószer-birtoklás gyanúja miatt is kihallgatták.

Az idősebb férfi otthonából egy engedély nélkül tartott gázriasztófegyver is előkerült, továbbá kiderült, hogy illegálisan, méretlenül vételezett áramot. Ezen ügyek miatt külön eljárásokban kell majd felelnie - közölte a sajtószóvivő.

A Hevesi Rendőrkapitányság mindkét gyanúsítottat őrizetbe vette, és kezdeményezte letartóztatásukat - tette hozzá Soltész Bálint.

Címkék: elfogás, zsaroló

Ezek érdekelhetnek még

2024. Június 02. 07:36, vasárnap | Kék hírek

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a döntő idején elkövetett rendbontások miatt

Ötvenhárom embert őrizetbe vett a londoni rendőrség a Wembley Stadionban rendezett szombat esti Bajnokok Ligája-döntő idején elkövetett rendbontások miatt.

2024. Május 28. 14:00, kedd | Kék hírek

Kiásta az iszapot a saját területén, megsértette a hulladékgazdálkodás rendjét

Egy 65 éves ercsi lakos 2023 májusában az egyik zánkai, közvetlen Balaton-parti ingatlanon engedély nélkül gépi földmunkavégzést folytatott.

2024. Május 28. 10:32, kedd | Kék hírek

Fegyvereket és több ezer lőszert találtak egy albán férfinál Röszkénél

Géppisztolyokat, pisztolyokat és több ezer lőszert próbált meg Magyarországra csempészni egy albán férfi, az ügyészség indítványozta a letartóztatását - tájékoztatta a Csongrád-Csanád Vármegyei Főügyészség szóvivője.

2024. Május 28. 08:06, kedd | Kék hírek

Hajóbaleset Verőcénél - BRFK: megtalálták az utolsó áldozat holttestét

Verőce térségében találták meg hétfőn a település közelében több mint egy hete történt hajóbaleset hetedik, utolsó áldozatának, a 18 éves Daniellának a holttestét