Városlista
2024. május 4, szombat - Mónika

Hírek

2013. Április 30. 05:00, kedd | Életmód
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Vágynövelő afrodiziákumok

Vágynövelő afrodiziákumok

Az afrodiziákumok serkentik a libidót, megnövelik mind a test, mind a lélek szexuális vágyát. Az afrodiziákum élelmiszerekben és italokban megtalálható. Hogy melyek ezek? Kiderül cikkünkből. b

A leghatékonyabb afrodiziákumok növelik a nemi vágyat és a szexuális teljesítményt. Ebben a következő ételek lehetnek segítségére.

Az avokádó gazdag E-vitaminban, segíti a szervezetben az olyan hormonok termelődését, mint a tesztoszteron, az ösztrogén és a progeszteron. Ezek a hormonok a vérben keringve ösztönzik a szexuális vágyat.

A tojás egy megbízható L-arginin forrás, ami a szervezetben lévő enzimek aktivizálódásakor megnöveli a szervezet nitrogén-monoxid szintjét, aminek értágító hatása van.

Az őszibarack kiváló C-vitamin forrás, amiről kimutatták, hogy növeli a spermaszámot és csökkenti a hímivarsejtek csomósodásának kockázatát. Emellett antioxidánst tartalmaz, ami jó immunerősítő.

Az étcsokoládé mérsékelt mennyiségben számtalan előnnyel bír. A benne lévő feniletilamin növeli az endorfin felszabadulását és a szerotoninét is, ami bizonyítottan vágyfokozó. A vásárláskor azonban legyen figyelmes: csak olyan csokoládét válasszon, aminek legalább 65 százalékos a kakaótartalma.

A chilipaprika kapcaicin nevű vegyi összetevőjének köszönhetően növeli a vérkeringést, így a szexuális vágyat is - írja a Fox News.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 03. 17:39, péntek | Életmód

Kulka Jánost választották a nemzet színészének

Kulka János Kossuth- és Jászai Mari-díjas érdemes és kiváló művészt, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagját választották a nemzet színészének - közölte honlapján a Nemzeti Színház pénteken.

2024. Május 03. 06:41, péntek | Életmód

Nemzetközi elismerést kapott a szentendrei Skanzen

A SozialMarie díj harmadik helyezettje lett a szentendrei Skanzen Demencia Programja - tájékoztatta a Szabadtéri Néprajzi Múzeum az MTI-t csütörtökön.

2024. Május 03. 06:39, péntek | Életmód

Ma kezdődik a május-júniusi érettségi vizsgaidőszak

A nemzetiségi nyelv és irodalom tárgyak írásbeli vizsgáival ma kezdődik a 2023/2024-es tanév május-júniusi érettségi vizsgaidőszaka.

2024. Május 03. 05:00, péntek | Életmód

Fonogram-életműdíjat kapott az Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András

Fonogram-életműdíjat kapott az idén 50 éves Edda Művek, Müller Péter Sziámi és Galler András Indián - közölte a díj kommunikációjával foglalkozó cég csütörtökön az MTI-vel.