Városlista
2024. május 7, kedd - Gizella

Hírek

2012. Január 18. 15:00, szerda | Helyi
Forrás: Dombóvári Szuperinfó

Sokat adunk rá… Hitelfelvétel az új dombóvári BÁV-zálogfiókban

Sokat adunk rá… Hitelfelvétel az új dombóvári BÁV-zálogfiókban

Január 20-án nyit a BÁV Bizományi Kereskedőház és Záloghitel Zrt. dombóvári fiókja a Szabadság utca 21. szám alatti Ivanich-Üzletházban. A kézizáloghitelről beszélgettünk a fiók munkatársával.

- Mi a kézizáloghitel?

Készpénz gyorsan és bürokráciamentesen! A legrövidebb út, hogy ügyfeleink gyorsan jussanak kölcsönhöz: a kézizálog-hitel. Értéktárgyát fedezetként elhelyezi nálunk, mi felbecsüljük és hosszadalmas hitelelbírálás nélkül egy-két percen belül átadjuk készpénzben a hitelt. Az összeg visszafizetéséig értéktárgyát biztonságosan megőrizzük.

- Miért előnyös a záloghitel felvétele? Mi különbözteti meg más hitelektől?

A záloghitel fő előnye, hogy gyors, akár néhány perc alatt felvehető, s így pillanatok alatt megoldja az átmeneti likviditási gondokat. Amennyiben késne a hitelfelvevő a visszafizetéssel, a lejárati időn belül lehetőséget biztosítunk a hitel meghosszabbítására, akár egymás után többször is! Nálunk akkor sem kerül BAR listára, ha nem tudja a kölcsönt visszafizetni.

- Milyen dokumentumok szükségesek a hitel felvételéhez?

A kézizáloghitel igénybevételéhez nincs szükség jövedelemigazolásra, kezesre, közüzemi számlákra stb. Sőt! A záloghitel 3,6 millió forintig választhatóan anonim. Anonim elzálogosítás esetén semmilyen dokumentum nem szükséges a hitelügylethez, még személyi igazolvány sem. Ha ügyfelünk betöltötte 18. életévét, elég, ha értéktárgyát behozza hozzánk, mi felbecsüljük és kifizetjük a hitelt készpénzben. Abban az esetben, ha a kedvezményes nevesített hiteltermékünket veszi igénybe, az elzálogosításnál szüksége lesz személyi igazolványára és lakcím kártyájára.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 06. 08:15, hétfő | Helyi

Szivárvány Óvoda családi délután a klímavédelem jegyében

A Dombóvári Szivárvány Óvoda családi délutánt tartott a klímavédelem jegyében április 26-án.

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.