Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2012. Március 09. 20:30, péntek | Helyi
Forrás: belvarosi.apok.hu

Profik népdaléneklésben, szövegértésben és helyesírásban

Profik népdaléneklésben, szövegértésben és helyesírásban

A dombóvári APOK Belvárosi Általános Iskola diákjai dobogós helyezésekkel térek haza a „Tiszán innen Dunán túl” népdaléneklési és a Lotz János szövegértő és helyesíró versenyek megyei döntőiről.

A „Tiszán innen Dunán túl” népdaléneklési verseny megyei döntőjén újra szárnyaltak a Belvárosi pacsirtái. Szólóéneklésben Zelcsényi Zsófia és Varga Tünde 8.a osztályos tanulók az első, illetve a harmadik helyen végeztek. Csoportos éneklésben újra a dobogó legmagasabb fokára állhatott fel a Varga Tünde, Zelcsényi Zsófia és Süveges Sára összeállítású csapat. Felkészítőik Bódis Péterné és Nyári Éva voltak.

A Lotz János szövegértő és helyesíró verseny megyei döntőjében első helyezést ért el a nyolcadikosok között Szórádi Zsófia 8.a osztályos tanuló, akit Bódis Péterné készített fel a megmérettetésre. A hetedikeseknél a Erdősné Fedeles Zita által felkészített Németh Margaréta az ötödik helyet vívta ki magának. Ők ketten képviselik a Belvárosit és egyben Tolna megyét az országos döntőben, melyet március 23-án és 24-én rendeznek meg.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.