Városlista
2024. április 16, kedd - Csongor

Hírek

2021. December 01. 14:31, szerda | Sport
Forrás: Hajósi Miklós

Örültünk a murvának, egy darabig

Örültünk a murvának, egy darabig

Az utolsó pillanatban minden összeállt, így ott lehetett a hétvégi Mikulás Rally mezőnyében Csomós Miklós és Nagy Attila is.

Mixi és Ati nem titkolják, hogy mennyire szeretik a murvás magyar futamokat, melyekből az elmúlt években szinte már csak a veszprémi verseny maradt. Ezt azonban nyáron és télen is megrendezik, így nem volt kérdés, hogy a Veszprém Rally után az év végi bulifutamon, a Mikulás Rally-n is szeretne rajthoz állni a fiatal skodás páros, ahol az örömködés mellett további murvás tapasztalatszerzés is cél volt.

“Nincs olyan, hogy bulifutam” - kezdte Ati, mikor szóba került a hétvégi verseny. “Mikor beülhetünk a versenyautóba és felhúzzuk a sisakot, onnantól mindig megpróbáljuk a maximumot nyújtani. Persze tudjuk, hogy ez a verseny már nem számít bele a bajnokságba, a szurkolóink miatt azonban nem tehetjük meg, hogy ne tegyük oda magunkat és ne próbáljuk meg itt is a legjobb formánkat hozni.”

A legjobb forma elérése érdekében a versenyt megelőző pénteki teszten is részt vett a csapat, melyről mosolyogva mesélt Mixi: “nagyon örülünk, hogy itt vagyunk és újra mehettünk ezzel a fantasztikus autóval. Jó volt ilyen zord körülmények között, esős időben is kipróbálni. Ennyire saras, nagyon csúszós felületen még nem tudtunk menni, de hamar ráéreztünk! Újra meglepett mennyire jól dolgozik az autó az ilyen felületen is. Bár csak 30 kilométert tudtunk menni, minden méterét élveztem, szívesen mentem volna sokkal többet is.”

A teszt utáni jó kedv és öröm nem tartott soká, vasárnap ugyanis nem úgy jöttek az eredmények, ahogy azt a páros elképzelte.

Nem is titkolta csalódottságát Mixi a versenyt követően:

“Célba értünk és ez az egyetlen pozitívum, amit el tudok mondani erről a napról. Nem mondom, hogy nem élveztük és a videók alapján látványosan is mentünk, ám a stopper mégsem azt mutatta, ahogy azt tőlünk megszokhatták. Nagyon sajnáljuk, hisz nem ez a tempónk. Megpróbáltunk a maximumom menni, küzdöttünk, de úgy látszik ez most csak a harmadik helyre volt elég. El kell fogadjuk, hogy vannak ilyen napok, amikor nem sikerülnek a dolgok.

Szerettük volna Farkas Bertalantól a legnagyobb kupákat átvenni, ám csak harmadik hely serlegei jutottak nekünk, viszont megkaptuk tőle a Szojuz űrhajó indítókulcsainak másolatait, ami nagyon - nagyon megtisztelő.

Nagyon sokan voltak a pályák szélén, rengeteg molinóval leptek meg minket újra. Nagyon jó érzés ennyi ember előtt versenyezni, leginkább miattuk is voltunk itt ezen a versenyen, leírhatatlan érzés a szurkolók támogatása!

Büszkék vagyunk erre az évre, még ha a befejezés nem teljes mértékben úgy alakult, ahogy elterveztük október elején.

Jövőre már megvan az új motiváció, a cél amiért dolgozunk tovább és lesz némi változás a csapat életében, de erről majd decemberben…

Egyet megígérhetek: padlógázzal megyünk 2022-ben.”

Köszönjük együttműködő partnereinknek:
Borsod Talent Motorsport Egyesület, T+Á Média Kft, CIKS Kft, ZÉG Kft, HÍDÉPÍTŐ Zrt, Balázs-Diák Kft, RabócsiRing Kft, FT-TRIÁSZ Kft, Magyar-Trans Kft, BAZ Express Csomag Logisztika Hungary Kft, Heda- Sped Kft, VINEX Plus Hungary Zrt, Bartron ’07 Kft, First Tau- Trade Kft, Északmagyar Téglaipari Kft, Vári- Vill Kft, Aqua-Line Bau Kft, SFT Ungarn Kft, Alu Casting Support Kft, Progast Kft, Por + Fém Kft, Sárospatak Város Önkormányzata, Tiger Tools Kft, Mixi-Log Kft, RSZ- Kő Kft, MOL Racing Kft, Rapidnyomda.

Rallye Dream Blog

- Béres Gábor -

Címkék: autósport

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 16. 10:14, kedd | Sport

Bronzérem az Euro Trophy-n

Beszélgetés a nem kicsit boldog Szabó Bende gokartversenyzővel az Euro Trophy után.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Cseh vezetés a prológ után, László Martinék másodikok

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Női kézilabda olimpiai selejtező - Magyarország-Svédország 28-25

A magyar női kézilabda-válogatott 28-25-re legyőzte Svédországot a debreceni olimpiai selejtezőtorna pénteki, második fordulójában, így csak akkor nem szerez kvótát, ha vasárnap öt vagy több góllal kikap Japántól.

2024. Április 13. 06:00, szombat | Sport

Sós Csaba: Milák egyedi utat jár, de jóval előrébb tart, mint amire számítani lehetett

A szövetségi kapitány szerint Milák Kristóf egyedi utat jár be, és az úszók pénteken zárult országos bajnokságán jobban teljesített, mint amire ő számított.