Városlista
2024. május 6, hétfő - Ivett

Hírek

2012. Január 15. 07:34, vasárnap | Bulvár
Forrás: Stop.hu/Új Ász

Névnapján dobta ki Alekosz exét a kubai macsó

Névnapján dobta ki Alekosz exét a kubai macsó

Az Új Ász újságírójának füle hallatára veszett össze és szakított a ValóVilág egykori álompárja, Cristofel és Veronika.

Az újságíró arról érdeklődött a kubai sráctól, hogy mit vesz a naiv lány névnapjára, majd nem várt botrány tört ki a vonal másik végén.

- Ja, nem tudom, mivel köszöntöm fel - kezdte a napilapnak letörten és kedvetlenül Cristofel, aki hallhatóan rossz lelkiállapotban volt, majd egyre negatívabban festette le a szilikonos lánnyal való viszonyát.

- Bizalmatlan a kapcsolatunk, ő sem hisz nekem, és én sem neki. Engem már nem érdekelnek a szavai! Az idegesít fel, hogy sok mindent megteszek, ő pedig nem veszi ezt számításba. Nem értékeli az igyekezetemet egyáltalán - folytatta egyre dühösebben a skalpvadász, mire Veronika ordítva közbevágott:

- Mondd el azt is, hogy a névnapomon dobtál! - fakadt ki a szilikonos lány, amivel még inkább felmérgesítette Cristofelt.

- Álljál már le! Az Isten verjen meg! Elegem van! Ne provokáljál! - tette hozzá, majd pár másodperc hallgatás után kínos magyarázkodásba kezdett. - Nem akarok én erről az egészről többet beszélni. Én nem bízom meg benne. Vannak olyan hülye szavai, amit rohadtul nem hiszek el - mondta a kubai srác, majd megszakította a vonalat.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 04. 06:00, szombat | Bulvár

Kövér László az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta

Khálid bin Hilál Al-Máváli sejket, az Ománi Szultánság Súra Tanácsának elnökét fogadta Kövér László, az Országgyűlés elnöke az Országházban - közölte az Országgyűlés Sajtóirodája pénteken az MTI-vel.

2024. Április 30. 13:40, kedd | Bulvár

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a NAV oldalán

Több millió forintos arany ékszerekre is lehet licitálni a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) oldalán.

2024. Április 25. 06:00, csütörtök | Bulvár

Elszabadult katonalovak okoztak sérüléseket és károkat Londonban

Elszabadult katonalovak okoztak személyi sérüléseket és jelentős anyagi károkat szerdán London belvárosában. Három sérült katonát és egy civilt kórházba kellett szállítani.