Városlista
2023. december 3, vasárnap - Ferenc

Hírek

2022. Szeptember 26. 09:07, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

A Dombóváron elfogott 21 éves férfi és 22 éves nő hosszabb ideje telefonon zaklatta a nő egyik régi ismerősét, védelmi pénz fejében félmillió forintot követeltek tőle.

Egy külföldön élő nő tett feljelentést 2022. szeptember 19- én a rendőrségen, mivel Dombóváron élő idős rokonát hosszabb ideje ismeretlenek hívogatják telefonján. Mint elmondta, védelem fejében 500.000 forintot követelnek a telefonálók, és megfenyegették, ha nem fizet, bántani fogják. A férfi a fenyegetések miatt nem is szívesen megy sehová, fél, hogy zsarolói beváltják az ígéretüket.

A Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az ügyben az adatgyűjtést, mely során a gyanú egy helyi párosra terelődött. Még a feljelentés napján elfogták a zsarolás kísérletével összefüggésbe hozható férfit és párját, akik nem voltak ismeretlenek a hatóság előtt. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Szekszárdi Járásbíróság 2022. szeptember 22-én letartóztatta a gyanúsítottakat. Az eljárást a továbbiakban a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

A gyanúsításban szereplő bűncselekmény egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címkék: rendőrség, zsarolás

Ezek érdekelhetnek még

2023. December 01. 16:34, péntek | Helyi

Az adventi időszak veszélyei

Az adventi időszak az ünnepi készülődés időszaka, viszont ha nem figyelünk, könnyen a tűzoltókra várakozás időszaka lehet belőle.

2023. November 30. 13:35, csütörtök | Helyi

A hónap műtárgya - Fekete István Múzeum

November hónap műtárgyának Fekete István íróról készült fényképet választottuk.

2023. November 29. 15:05, szerda | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2023. November 28. 14:24, kedd | Helyi

30 éves a Dombóvári Ózon Asztma Egyesület

A Dombóvári Ózon Asztma Egyesület jubileumi emléknapján dr. Magda Tamás tüdőbelgyógyász főorvos tiszteletére emlékhely avatásra is sor került.