Városlista
2022. december 5, hétfő - Vilma

Hírek

2022. Szeptember 26. 09:07, hétfő | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

Letartóztatásban a dombóvári zsaroló páros

A Dombóváron elfogott 21 éves férfi és 22 éves nő hosszabb ideje telefonon zaklatta a nő egyik régi ismerősét, védelmi pénz fejében félmillió forintot követeltek tőle.

Egy külföldön élő nő tett feljelentést 2022. szeptember 19- én a rendőrségen, mivel Dombóváron élő idős rokonát hosszabb ideje ismeretlenek hívogatják telefonján. Mint elmondta, védelem fejében 500.000 forintot követelnek a telefonálók, és megfenyegették, ha nem fizet, bántani fogják. A férfi a fenyegetések miatt nem is szívesen megy sehová, fél, hogy zsarolói beváltják az ígéretüket.

A Dombóvári Rendőrkapitányság nyomozói azonnal megkezdték az ügyben az adatgyűjtést, mely során a gyanú egy helyi párosra terelődött. Még a feljelentés napján elfogták a zsarolás kísérletével összefüggésbe hozható férfit és párját, akik nem voltak ismeretlenek a hatóság előtt. Mindkettőjüket gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és előterjesztést tettek letartóztatásuk indítványozására.

A Szekszárdi Járásbíróság 2022. szeptember 22-én letartóztatta a gyanúsítottakat. Az eljárást a továbbiakban a Dombóvári Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya folytatja.

A gyanúsításban szereplő bűncselekmény egytől öt évig terjedő szabadságvesztéssel büntetendő.

Címkék: rendőrség, zsarolás

Ezek érdekelhetnek még

2022. December 05. 10:44, hétfő | Helyi

A dombóvári Csuti Jázmin Petra képviseli Tolna megyét a Miss Hungary 2022-es döntőjében

Tolna megyét Csuti Jázmin Petra képviseli 26-os rajtszámmal a Nemzeti Szépségverseny, a La Burrata Mozzarella Miss Hungary 2022-es döntőjében

2022. December 05. 08:20, hétfő | Helyi

Közmeghallgatást Dombóvár Város Önkormányzata

A november havi rendes képviselő-testületi ülés előtt tartott közmeghallgatást Dombóvár Város Önkormányzata.

2022. December 02. 14:48, péntek | Helyi

Könyvadomány a családi könyvtárnak

November 29-én (kedden) tartották meg a kocsolai Dám Vadásztársaság tagjai a szokásos Trófea Mustrát Dalmandon, a Börcsök család birtokán.

2022. December 02. 08:29, péntek | Helyi

Bátaszéki gyermekversenyen vett részt a Dombóvári Karatesuli csapata

A XVIII. Bátaszéki Őszi Karate Bajnokságról kaptunk összefoglalót, a versenyről Szabó Csaba az egyesület elnöke számolt be: