Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2014. Január 14. 05:00, kedd | Belföld
Forrás: OrientPress Hírügynökség

Közeleg a díjmentes készpénzfelvétel határideje

Közeleg a díjmentes készpénzfelvétel határideje

Alig egy hete maradt annak, aki még nem jelezte a bankja felé, hogy havonta kétszer, maximum 150 ezer forint erejéig ingyenesen szeretne készpénzhez jutni.

A Népszabadság arról ír, hogy a bankok nagy rohamra számítanak ezzel kapcsolatban. Februártól él az ingyenes készpénzfelvételi lehetőség, de aki elfelejtkezik a 20-i határidőről annak sem kell aggódnia, mert a nyilatkozatot bármikor meg lehet tenni, és a következő hónaptól jár a díjmentesség.

Nemcsak a háztartások, hanem összességében a magyar pénzügyeket vizsgálta a válság alatt elhíresült Nouriel Roubini közgazdász elemzőcége. Legfrissebb látleletükben azt állapították meg, hogy a Nemzeti Bank idén is folytathatja a kamatcsökkentési ciklust, igaz, jóval óvatosabban, mint korábban. Roubini-ék szerint 2,7 százalékig csökkenhet a magyar ráta. Az idei első negyedévben 10 bázispontos kamatcsökkentéseket várnak a magyar jegybanktól. A forint egyébként a 300-as szint alá erősödött vissza az euró ellenében. Jelenleg 298-299 forint között az euró.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.