Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2022. Május 28. 23:36, szombat | Helyi

Közel ötezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Közel ötezer résztvevővel zárult a Kihívás Napja Dombóváron

Óriási öröm, hogy az oktatási, nevelési intézmények, sport- és civil szervezetek is aktív részesei voltak az eseménynek.

Elég korán kezdődött a nap a Futóegerek jóvoltából, akik a kedvezőtlen időjárás ellenére futották le a tervezett távot. A reggeli közös torna munka és tanítás előtt mindenkinek jól esett. Napközben Reizingerné Rostás Andrea, a Dombóvári Focisuli Egyesület, a Dombóvári Karate Suli, a PASZ SE Őszi Bernadett vezetésével, valamint a Jumpers Kötélugró Egyesület mozgatták meg a legkisebbeket az óvodákban. A Z2 Gym Cross edzőterem egész délelőtt fogadta az érdeklődőket, a fiatalabb generáció rendkívül jól érezte magát. A tekepálya is egész nap nyitva állt, a gimnáziumból többen is gurítottak.

Kora délután a művelődési házba a civil szervezeteket invitáltuk egy kis átmozgatásra. Szintén egész nap lehetett a Szállásréti tavon evezni a Dombóvári Hangulat Szabadidő Egyesületnek köszönhetően.

A délután folyamán a sportegyesületek edzéseiket a nap jegyében szervezték. A Lampert Gábor Edzőteremben jó kedélyű boksz edzést szerveztek a Decsi Ökölvívó Klubbal közösen. A Karászi Imre Sportcsarnokban a röplabdások, a Forgi Boksz Klub is csatlakozott a kihíváshoz, valamint az Ujvári Kálmán Sporttelepen a Bozsik program is az egésznapos verseny szellemében zajlott. A Szuhay Sportcentrumban városunk egyik legújabb díszpolgára, Fazekas Gáspár tartott közös edzést Pintér Szilárd polgármester felkérésére, így az atléták, karatékák, judosok, focisták, kosarasok és az ugrókötelesek fél órában együtt teljesítették a feladatokat. Először bemelegítés következett, majd tíz állomáson jó hangulatban teljesítette a kihívást a százharminc sportoló.
A tegnapi nap ismét egy jó példája volt a sikeres közös munkának, az összefogásnak. Köszönjük mindenkinek! Szép volt Dombóvár!

Címkék: Kihívás Napja

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:19, csütörtök | Helyi

„Nyuszikupa” kölyökatlétika versenyt rendeztek Dombóváron

Öröm volt látni a sok lelkes atlétapalántát, akikből talán a jövő bajnokai lehetnek.

2024. Április 17. 07:51, szerda | Helyi

Kitelepítési emléknap Kaposszekcsőn

A Felvidéki kitelepítettek emléknapja alkalmából Kaposszekcsőn 4 település emlékezett meg április 12-én, pénteken.

2024. Április 15. 08:50, hétfő | Helyi

Dombóváron is látható lesz a Néprajzi Múzeum Cigány történetek című utazókiállítása

Istennel talállak, testvérem! Cigány történetek címmel utazókiállítást indított a Néprajzi Múzeum Tiszakarádon.

2024. Április 12. 15:19, péntek | Helyi

Idei második ülését tartotta a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum

Az idei évben második ülését tartotta meg április 10-én délelőtt a Dombóvári Kábítószerügyi Egyeztető Fórum.