Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2013. Július 22. 11:07, hétfő | Belföld
Forrás: MTI

Három autó ütközött Alsónémedi és Gyál között

Három autó ütközött Alsónémedi és Gyál között

Életveszélyesen megsérült egy férfi az Alsónémedit Gyállal összekötő úton, ahol három autó összeütközött hétfő reggel. A baleset következtében az utat lezárták.

Beluzsárné Belicza Andrea, a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője elmondta, hogy a három autó ismeretlen körülmények között, reggel 9 óra körül karambolozott a 4602-es úton, a balesetben egy ember megsérült.
A dabasi rendőrök teljes útzár mellett megkezdték a helyszínelést – tette hozzá a szóvivő. Közölte, az érintett útszakaszon terelésre nincs lehetőség, ezért a rendőrség az arra közlekedők türelmét kéri, illetve javasolja: aki teheti, forduljon vissza a környékről.
Valics Dezső, a mentők sajtóügyeletesének tájékoztatása szerint a karambol helyszínéről egy 30 év körüli férfit súlyos, életveszélyes sérülésekkel, mentőhelikopterrel szállítottak kórházba.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 28. 09:04, vasárnap | Belföld

Az ötös lottó nyerőszámai

A televízióban közvetített számsorsoláson az alábbi nyerőszámokat húzták ki szombaton az ötös lottón:

2024. Április 28. 08:51, vasárnap | Belföld

Orbán Viktor Zugligeten folytatta kampánykörútját

A Hegyvidék polgármesterével és polgármester-jelöltjével, Pokorni Zoltánnal és Fonti Krisztinával találkozott kampánykörútja következő állomásán Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szombaton

2024. Április 28. 08:50, vasárnap | Belföld

Nacsa Lőrinc: tarthatatlan és elfogadhatatlan a háborús benzinár

2024. Április 27. 06:00, szombat | Belföld

Mentőautó ütközött Budapesten, többen megsérültek

Mentőautó ütközött össze egy személyautóval Budapesten a Nagykörúton, a Király utcánál péntek este, a karambolban többen megsérültek.