Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2011. Június 10. 22:19, péntek | Helyi
Forrás: Polgármesteri Hivatal, Dombóvár

Emléklappal és virággal köszöntötték Mária nénit

Emléklappal és virággal köszöntötték Mária nénit

Koller Józsefné április 24-én ünnepelte kilencvenedik születésnapját családja körében. Mária néni lányával és vejével él a Szállásréti-tó és a Nyugdíjas Park közelségében lévő családi házban. Elmondása szerint a mai napig s

Mára sajnos a látása és a hallása megromlott, és a nap nagy részét csak a lakásban tölti, de ha ereje engedi, reggelente a ház körül sepreget. Kérdésünkre, hogy mi a hosszú élet titka, csak ennyit válaszolt: ameddig csak lehet, dolgozzunk, mozogjunk, és ne hagyjuk el magunkat.

Orbán Viktor, Magyarország miniszterelnöke emléklappal üdvözölte az idős asszonyt, amelyet Szabó Loránd polgármester egy csokor virág kíséretében nyújtott át neki június 9-én.

Fotó: Tóth István Zsolt


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.

2024. Április 25. 17:33, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!