Városlista
2024. május 15, szerda - Zsófia

Hírek

2017. Augusztus 17. 08:24, csütörtök | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság

Együttműködik a katasztrófavédelem és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület

Együttműködik a katasztrófavédelem és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület

Együttműködési megállapodást kötött a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság és a Dombóvári Városi Horgász Egyesület.

Az Egyesület működéséhez tartozó területek közbiztonságának, tűzbiztonságának fenntartása, valamint a halgazdálkodás és az emberi környezet védelme érdekében kötött megállapodást az együttműködő szervezetek vezetői írták alá.

A Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság vállalta, hogy évente tájékoztatást ad a Horgász Egyesület területén történt tűzoltással és műszaki mentési tevékenységgel kapcsolatos beavatkozásokról és segítséget nyújt környezetszennyezés esetén a károk felszámolásában.

A Horgász Egyesület vállalta, hogy tájékoztatást ad a kezelésében lévő vizek és a hozzá tartozó vízpartok változásairól, az egyesület katasztrófavédelmet érintő tevékenységéről, a horgászrendről, annak változásairól, a tervezett halgazdálkodásról, valamint szükség esetén eszköz és terület biztosításával közreműködik katasztrófavédelmi gyakorlatok végrehajtásában, valamint a tűzoltók gyakorlati képzésében. Vállalta továbbá, hogy a rendelkezésre álló eszközök biztosításával segítséget nyújt a vizeken bajbajutott emberek mentésében.

Az együttműködési megállapodást a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság részéről Dr. Balázs Gábor tű. ezredes, tűzoltósági tanácsos megyei igazgató, a Horgász Egyesület részészéről Bischof Attila elnök látta el kézjegyével.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 15. 08:14, szerda | Helyi

95. születésnapján köszöntötték György-Fazekas Péternét

György-Fazekas Péternét 95. születésnapján Pintér Szilárd polgármester is felköszöntötte.

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.