Városlista
2021. április 13, kedd - Ida

Hírek

2021. Március 05. 15:00, péntek | Helyi
Forrás: Dombóvár Város Önkormányzata

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Dombóvári sportszervezetek, egyesületek igényelhetnek támogatást

Pályázati felhívás Dombóvár Város Önkormányzata 2021. évi költségvetésében elkülönített sporttámogatási keretből történő támogatás igénylésére.

A támogatás célja a Dombóváron működő, Dombóvár területére bejegyzett sportszervezetek, diák- és szabadidősport egyesületek, sportszövetségek, sportcélú alapítványok működésének, a sportversenyeken történő részvételének, valamint sportrendezvények megrendezésének segítése. A támogatásra a felhívásban foglaltak szerint nyújthatnak be támogatási igényt a támogatásban részesíthető szervezetek. A teljes felhívás a www.dombovar.hu oldalon olvasható.

A Dombóvár Város Önkormányzata (továbbiakban: Önkormányzat) által nyújtott támogatás a támogatott szervezetek működésével és tevékenységével kapcsolatos költségek finanszírozására fordítható a támogatási szerződésben foglaltak szerint az Önkormányzat 2021. évi költségvetésében a sporttámogatásra elkülönített keretösszegből.

A támogatás formája vissza nem térítendő pénzbeli hozzájárulás, mely a támogatott szervezet 2021. január 1. és 2021. december 31. között keletkező, sporttevékenységével kapcsolatos költségeinek finanszírozására használható fel.
A pályázat kizárólag az erre a célra szolgáló pályázati adatlapon nyújtható be (www.dombovar.hu oldalról letölthető), melyhez csatolni kell az adatlapon előírt mellékleteket. A kitöltött, aláírt pályázati adatlapot és az előírt mellékleteket papír alapon 2021. március 12. 16.00 óráig a Dombóvári Városházára kell eljuttatni (7200 Dombóvár, Szabadság utca 18.).

Ezek érdekelhetnek még

2021. Április 13. 09:22, kedd | Helyi

Innovációs díjat nyert a Gierlinger Prémium kockázott bacon

Inno d’Or – Év Innovációja 2021 címet nyert el csomagolás főkategóriában a négykamrás csomagolású Gierlinger Premium kockázott bacon.

2021. Április 12. 08:49, hétfő | Helyi

Az egyik U19-es csapat még esélyes a megyebajnoki címre

A 2020/2021 évi bajnokságban a Dombóvári Focisuli Egyesület U 19-es korosztályban két csapattal is indult, mivel 26 fős kerettel rendelkezik a korosztályban. Így biztosítanak játéklehetőséget mindenki számára.

2021. Április 10. 13:00, szombat | Helyi

Önkéntes lakossági felmérést végeznek

A Központi Statisztikai Hivatal megbízásából a Statek Statisztikai Elemző Központ Kft. önkéntes adatszolgáltatáson alapuló lakossági adatfelvételeket hajt végre,

2021. Április 10. 08:00, szombat | Helyi

Kiosztották a húsvéti videó verseny díjait

A Földi István Könyvtár kezdeményezett felhívást még húsvét előtt két kategóriában az ünnephez kapcsolódóan.