Városlista
2024. április 28, vasárnap - Valéria

Hírek

2024. Február 04. 06:00, vasárnap | Kék hírek
Forrás: Zsarumagazin

Brutális ütközést úszott meg a rendőr - Videó

Brutális ütközést úszott meg a rendőr - Videó

Oklahoma rendőrsége nyilvánosságra hozta azt a döbbenetes videofelvételt, amelyet egyik szolgálati autójuk fedélzeti kamerája rögzített.

Miközben egy autópálya-rendőr egy járművezetővel beszélgetett, egy figyelmetlen sofőr belehajtott a megállított terepjáróba, amitől a rendőr oldalra lökődött.

Csodával határos módon a három érintett csak könnyebben sérült abban a közúti balesetben, amely az amerikai 40-es autópálya oklahomai részén történt a Cimarron Road kihajtója előtti leállósávban. A felvételen jól látni, hogy a szolgálati jármű előtt a terepjáró teljes terjedelemben a leállósávban parkolt, nem lógott át záróvonalon, és az autópálya-rendőrség egyenruhása a jobb oldalához ment, és a lehúzott ablakon keresztül beszélt a vezetővel. Pár pillanattal később a fehér terepjáróba oldalról belehajtott egy fekete SUV, amitől a rendőr oldalvást hátralökődött, és arccal lefelé a fűcsomós talajra zuhant. Azt is látni, hogy az egyenruhás átfordul, majd rögtön felugrik, és távolabbra szalad.

„Ezt a videofelvételt azért hoztuk nyilvánosságra, hogy mindenki a saját szemével lássa, mit okozhat pár pillanatnyi figyelmetlenség” – fogalmazott közleményében az oklahomai autópálya-rendőrség, és arra is emlékeztettek, hogy néhai Nicholas Dees őrmester hasonló körülmények között vesztette életét, amikor egy jármű ellenőrzése során egy autós elsodorta 2015. január 31-én éjjel. Harmincéves volt, és özvegye két kisgyerekkel maradt magára. A balesetet okozó sofőrt ötéves szabadságvesztésre ítélték.

Bár a fekete Lexus vezetője is csak könnyebben sérült, a helyi média riportjaiból sem derült ki, hogy mi terelte el a figyelmét. Talán a mobilját nyomkodta? Annyi bizonyos, hogy a videón látható Jesse Gregory közrendőr hálát adott a mindenhatónak, hogy egy bal alkarján éktelenkedő karcolással megúszta a szerencsétlenséget. De azt is elismerte, hogy miután a felvételt megnézte, elcsodálkozott, hogy kényszerű elvetődését követően fekvő helyzetben átfordult, és azzal a lendülettel felállt, és elrohant, mert nem emlékezett rá, hogy a pillanat hevében pontosan mit is csinált.

Címkék: baleset

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 27. 06:00, szombat | Kék hírek

Székkel támadt tanárára egy diák, vádat emeltek ellene

A 9. osztályos tanulók a tanórán székkel támadt tanárára az egyik szolnoki iskolában - tudatta a főügyészség helyettes sajtószóvivője pénteken közleményben az MTI-vel.

2024. Április 24. 07:54, szerda | Kék hírek

Elfogtak egy öt éve körözött férfit Budapesten

Öt évig bujkált a hatóságok elől az a férfi, akit a Budapesti Rendőr-főkapitányság munkatársai a Nemzeti Védelmi Szolgálat (NVSZ) közreműködésével a XI. kerület egyik erdős részén fogtak el a múlt szerdán.

2024. Április 22. 10:09, hétfő | Kék hírek

Elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát, úgy rabolt pénzt és drogot

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda (KR NNI) nyomozói elfogtak három budapesti férfit, aki rendőrnek adta ki magát és pénzt, valamint drogot rabolt.

2024. Április 22. 06:00, hétfő | Kék hírek

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Elfogatóparancsot adtak ki a Ferihegyi úton történt halálos közlekedési baleset feltételezett okozója ellen, aki segítségnyújtás nélkül menekült el a helyszínről csütörtökön