Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Május 19. 21:19, csütörtök | Helyi
Forrás: Kaposszekcsői Közösségi Ház

Az anyák napját ünnepelték a kaposszekcsői óvodában - képgalériával

Az anyák napját ünnepelték a kaposszekcsői óvodában - képgalériával

Az ovi két csoportja - a Csiga és a Süni - május 9-én és 10-én rendezett anyák napi ünnepséget. Dalokkal, versekkel és táncokkal, valamint ajándékokkal köszöntötték a gyerekek az anyukákat és a nagymamákat.

A Csiga csoport május 9-én délután rendezte anyák napi ünnepségét, melyre a csoportszobát zsúfolásig megtöltötték az anyukák, nagymamák. A gyerekek dallal, verssel köszöntötték a vendégeket. A műsor végén mindenki átadta ajándékát az anyukának, nagymamának, s bizony, itt-ott még pár csepp könny is legördült. Hiába, ez a legszebb ünnep.

Beszámolónk a képek után folytatódik.




A Süni csoport május 10-én délutánra hívta meg a nagymamákat, édesanyákat, hogy versekkel, dalokkal, táncokkal köszöntsék őket. Az apró gyerekek ügyesen verseltek, énekeltek, némelyiküknek könny is csillant a szemében versmondás közben. Az anyukák nem rejtegették, ha egyiknek-másiknak hirtelen „nedves” lett a szeme. Vajon miért? A műsor végén az óvodások ajándékkal kedveskedtek azoknak, akiket a legjobban szeretnek a világon.

A Süni csoport ünnepségén készült felvételekből összeállított képgalériát megnyithatja, ha a lenti képre kattint.


Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.