Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2011. Június 06. 22:30, hétfő | Helyi
Forrás: a szervezők

A halak húzták a rövidebbet Nyergesben

A halak húzták a rövidebbet Nyergesben

Kardos Tamás Emlékverseny néven rendezett megmérettetést fogyatékkal élő horgászok részére június 4-én a Mozgássérültek Tolna Megyei Egyesületének Dombóvári Csoportja és a Nyergesvölgyi Horgászegyesület.

Húszan neveztek be a reggel 8 órától délig tartó versenybe. Igyekezetük eredményeként amur, ponty és kárász került a haltartókba, és bár az időjárás kegyes volt a horgászokhoz, mégis volt, akinek semmit sem sikerült fognia.

Az első helyezést Mátrai István szerezte meg 10,28 kg-os eredménnyel, második lett Tóth Lajos, akinek 4,38 kg halat sikerült kifognia, míg a harmadik helyen 3,96 kg-mal Varsányi Sándor végzett. Három kiló fölött fogott még Héjjas József, így övé lett a negyedik helyezés. Különdíjban részesült Martinka Rudolf - neki sikerült a legkevesebb mennyiségű mért halat fognia - és Blázsovits Zsolt a szervezésben, rendezésben végzett munkájáért.

Az eredményhirdetést követően az esőbeállónál minden résztvevőt és kísérőjét egy tál pörkölttel, ásványvízzel és kávéval vendégelték meg a szervezők. A verseny rendezéséhez a város önkormányzatának civil keretéből kapott támogatást a Mozgássérültek Egyesületének dombóvári csoportja.

Az önkormányzaton túl több helyi vállalkozó és magánszemély támogatta még a verseny megrendezését, melyért ezúton is köszönetet mondanak a szervezők.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.