Városlista
2024. május 3, péntek - Tímea

Hírek

2021. December 11. 14:00, szombat | Helyi
Forrás: Facebook: Városunk Dombóvár

A Mikulás labdarúgó tornán jól szerepeltek a házigazdák

A Mikulás labdarúgó tornán jól szerepeltek a házigazdák

Nagy hagyománya van a Dombóvári József Attila Általános Iskolában a Mikulás kupának, melyet nagy gonddal szerveznek az iskola testnevelői.

Minden évben több korcsoportban mérik össze tudásukat az iskolák labdarúgó csapatai. A téli teremtorna ismét nagy izgalmakat hozott december 3-án.

Az érmeket Kiss Balázs önkormányzati képviselő és Tárnok Zoltán sportreferens adták át.

Az első korcsoportban a házigazda Dombóvári József Attila Általános Iskola csapata nyerte meg a kupát a Vásárosdombó, a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont és a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola csapatai előtt.

A legtöbb gólt Botos Gábor rúgta és ezzel elnyerte a gólkirályi címet. A legjobb játékos Zsigmond Alexander Erik, a legjobb kapus György Bence lett a tornán.

A második korcsoportban szintén a Dombóvári József Attila Általános Iskola csapata szerezte meg az első helyet és nyerte el a kupát, második a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, harmadik a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a negyedik helyen a Vásárosdombó csapata végzett.

A gólkirály Meiszterics Áron, a legjobb játékos Várai Bence, valamint a legjobb kapus Polgár Péter lett.

A harmadik korcsoport győztese a Dombóvári József Attila Általános Iskola 2. számú csapata megelőzve a Szent Orsolya Bencés Iskolaközpont, a Dombóvári József Attila Általános Iskola 1. számú csapatát, illetve a Dombóvári Belvárosi Általános és Alapfokú Művészeti Iskola és a Vásárosdombó csapatait.

A gólkirály Meiszterics Áron, a legjobb játékos Várai Bence, a legjobb kapus pedig Polgár Péter lett.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 02. 19:48, csütörtök | Helyi

Az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját tartották Dombóváron

A Dombóvári Evangélikus Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola szervezésében rendezték meg az Evangélikus Művészeti Iskolák II. Országos Találkozóját a Dombóvári Művelődési Házban.

2024. Május 01. 08:32, szerda | Helyi

Atlétikai diákolimpia zajlott a városi és a járási iskolák részvételével

A legjobbak a héten Szekszárdon képviselik Dombóvárt.

2024. Április 30. 08:00, kedd | Helyi

Ajándék a Fekete István Múzeumnak

A napokban a Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. nevében Gőbölös Péter vezérigazgató könyvadományt küldött a Fekete István Múzeumnak.

2024. Április 29. 08:37, hétfő | Helyi

Átadták a Dombóvár Közbiztonságáért és Év Kistérségi Rendőre Díjakat

A díjakat Pintér Szilárd polgármester, Szabó Zoltán r. ezredes, dr. Bognár Szilveszter r. ezredes, valamint Szabó Jenő tü. ezredes és Dávid Sándor tü. alezredes urak adták át tegnap ünnepélyes keretek között.