Városlista
2024. május 13, hétfő - Szervác

Hírek

2017. December 11. 16:31, hétfő | Helyi
Forrás: Dombó Média

A könyvtárban is várták a Mikulást

A könyvtárban is várták a Mikulást

A Tinódi Könyvtár munkatársai december 2-ra Mikulásvárót hirdettek, melyre olyan nagy volt az igény, hogy rögtön kettőt is kellett tartani belőle.

A bibliotékát kétszer is szinte teljesen megtöltötték azok a bébik, óvodások és diákok, akik szüleikkel, testvéreikkel és nagyszüleikkel érkeztek a programra. A hangulatot Deli Orsolya és Fenyvesi Gábor énekes-zenés műsorral alapozta meg, akik a kisgyerekekkel együtt daloltak a fázós Micimackóról, valamint a hatalmas pelyhekben hulló fehér hóról. A karácsonyi dallamok még a Mikuláshoz is eljutottak, aki két kis segítő krampuszkájával együtt érkezett meg. Természetesen nem üres kézzel jött a nagyszakállú, rengeteg ajándékot hozott, amiből mindenkinek jutott bőven édesség.

A Dombó-Coop Zrt. felajánlásaként egy-egy alma is járt a csomaghoz. Úgy tűnik, hogy az elmúlt év során mindenki jó volt, mert senki nem kapott virgácsot. A gyerekek nagyon készültek a Mikulással való találkozásra, énekkel, verssel és rajzokkal hálálták meg az ajándékot.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 15:11, hétfő | Helyi

Hat tűzesethez és hat műszaki mentéshez vonultak Tolna vármegye tűzoltói a hétvégén

Kocsolán egy konyhai páraelszívó, Hőgyészen egy állatorvosi rendelőben bedugott fejlámpa töltője, míg Dombóváron és Bonyhádon egy-egy személyautó gyulladt ki.

2024. Május 10. 16:18, péntek | Helyi

A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” program helyi szakköreinek munkáiból nyílt kiállítás

Május 8-án nyílt meg a kiállítás a Dombóvári Helytörténeti Gyűjteményben a Nemzeti Művelődési Intézet által indított: A Szakkör, „Tudásunkkal kézenfogva a közösségekért” országos program helyi szakköreinek munkáiból.

2024. Május 09. 07:30, csütörtök | Helyi

Májusi áreső aranyat ér a dombóvári Electro4You üzletben!

Az akció időtartama: 2024.05.09-től 05.21-ig, illetve a készlet erejéig.

2024. Május 08. 09:34, szerda | Helyi

Szúnyoggyérítést végeznek Dombóváron

Dombóvár területén földi úton történő szúnyoggyérítés kerül elvégzésre megelőzés céljából. Majd tervezetten egy hónapon belül megismétlésre kerül.